16 November 2011

bermulanye hidup

Assalamuaikum

Ini semua cerita selepas spm..da setahun setengah da berlalu. Da besar da ank mak ayah sorg ni.  ^^.Lepas dapat result spm mmg saya akui saya kecewa ye kecewa menyesal pun da tak guna. mse tak kan brputar balik cuma ada untuk buat lebih baik lepas ini. balik ambik result terus bawa hati yang lara pergi mmbawa diri ke rumah bbf yg sudi susah dan senang bersama sebab takot ayah marah. ayah kol berkali kali saya terpksa balik rumah dan terima knyataan.

tp itu sejarah dlu..


sekarang saya jururawat pelatih :) alhamdullilah hasrat saya tercapai,walaupn saya akui ini 2nd choice cita cita saya..
lepas spm saya ada usha2 kolej mana yg berkualiti n murah tapi purata sume kolej harga dia 60k. hambik kau mahal giler. Nak ambik stpm ayh xgalakkan huhu. Pergi interview utk SPA8(surunhajaya perkhidmatan awam). Bila dapat panggilan ayah tanye akak nak ke g jauh pdhl kl - jb je..huhu.saya cakap nk! xsanggup duduk umah tension tension.sekarang nak masuk sem 4 da.
I LOVE BEING A NURSE


*p/s : kerja nurse lagi penat dari kerja cashier lepas spm dulu :P