07 July 2012

sem baru azam baru

assalamualaikum

first week kelas saya berjalan dengan lancar. alhamdullilah. walaupun asik menguap je .hadoi tido da cukup mengantuk pasal apa pun tak tau la. korang ada tips tak?hehe

sem ni saya sem 5 a.k.a tahun 3 sem 1 dan bertukar pip merah (yang kat atas bahu tu). perasaan tu bercampur baur. nak cakap excited sangat pun tak,lebih kepada takot. tak sangka da jadi senior, takut nanti nak masuk wad sebab sem 5, nurse dengan doktor da anggap kita da boleh buat semua. tak kan cakap da tak ingat plak kan. tak ada alasan nak cakap tak belajar lagi ke, lupa ke. pastu ajar adik junior lagi.





actually saya tiap sem takut. sebab nursing ni kan lebih pada praktikal. jadi bila mula praktikal tiap sem mesti takut tak boleh buat. alhamdullilah saya berjaya jugak harungi.

kesimpulannya : semakin meningkat sem semakin banyak pengetahuan anda.ecece



muka tak boleh blah

sem ni azam saya nak buat lebih baik dari sebelumnya. jadi doakan ye :) thank you



yay tiap jumaat pakai formal.boring tau pakai uniform.hehe





5 comments:

AL AZRUL said...

wish u luck utk semester baru.. jgn menguap dlm kelas, klu rsa ngntuk+ malas, ponteng je kelas, ha3.. ada bran?/ :)

elinaomar said...

xbrani.haha.kalau kehadiran tak 100% xblh ambik exam.dashyat kan.

anyss said...

ok phia..gud luck dear :)

hana szied said...

gudluck dear :)

elinaomar said...

tq :)